PheroKing Pheroking mampu menarik perhatian kaum wanita serta membuat mereka lebih mudah tergoda dengan har.. Product #: Pheroking based on 5 reviews Regular price: $120.00 $120.00 In Stock

PheroKing

Availability: In Stock

Price: RM120

2 or more RM110
3 or more RM100
- +

Isipadu setiap botol Pheroking adalah 10ml.

Pheroking mampu menarik perhatian kaum wanita serta membuat mereka lebih mudah tergoda dengan haruman serta wangian Pheromone si pemakainya.

Dengan botol serta kotak bewarna Merah Dunhill, Pheroking adalah terlalu unggul jika dibandingkan dengan mana-mana pewangi berpheromone yang ada dipasaran masa kini yang rata-rata mempunyai 25x kuasa Pheromone sahaja.

Pheroking akan meningkatkan daya keterampilan anda, terhadap wanita secara mendadak, ia mengandungi kandungan pheromones  manusia tulin, pada gred tinggi dan terbaik, yang paling tinggi kepekatannya berbanding lain-lain jenama yang berada dalam di pasaran.

?Maka anda akan perolehi kesan paling OPTIMUM setiap kali menggunakannya.

?Untuk pengetahuan anda, Pheroking BUKAN khusus untuk golongan lelaki sahaja. Tapi ia boleh digunakan oleh semua golongan.

?Pheroking bukan saja mampu menaikkan rasa berahi perempuan, tapi ia juga MAMPU membuatkan orang disekeliling anda berasa SELESA dan RILEKS apabila berada dekat dengan anda. Jadi urusan komunikasi anda menjadi lebih mudah.

?Pheroking adalah satu-satunya jenama yang dikeluarkan oleh makmal SWISS FORMULA yang dibenarkan dijual di USA dan EROPAH dengan 50x ganda kepekatan bahan aktif.

?Ini bermakna 50 kali ganda lebih kuat dari jenama-jenama lain yang terkemuka sekarang! Bandingkan kami dengan pesaing-pesaing pheromones yang ada, anda akan dapati tiada produk lain yang boleh menandingi Pheroking dalam pasaran sekarang.

 

Pheroking sangat sesuai digunakan untuk:
?- Hilangkan bau Ketiak
?- Sekiranya berpeluh wngian lebih kuat. badan lebih bau wangi.
?- Sesuai bersukan

?- Membuatkan Lelaki & Wanita Tahu Kehadiran Anda
?- Menyesuaikan "Chemistry" Anda Dengan Orang Sekeliling
?- Membuat Minda Bawah Sedar Orang Sekeliling Anda Jadi Positif
?- Meningkatkan Hormon Kelelakian Anda Secara Luaran!

?- Memikat Wanita
?- Membuatkan Wanita Rasa Tertarik
?- Memberikan Anda Daya Aura Bau "Kejantanan" Yang Unik

 

DI-JAMIN BERKESAN.

heromones adalah bau semulajadi yang dikeluarkan oleh badan, untuk berkomunikasi dengan orang di sekeliling anda. Melalui pelbagai kajian, saintis mendapati bahawa manusia menggunakan bau sebagai perantara yang mengawal tingkahlaku ketika berkomunikasi, secara sedar atau tidak.

Sekarang telah diketahui bahawa tingkahlaku manusia dipengaruhi kuat oleh deria bau semulajadi ini. Bau ini dapat menolong anda menarik perhatian dan memikat mereka yang berlainan jantina.
Kajian menunjukkan wanita memilih lelaki yang mereka suka bukan hanya berdasarkan rupa semata-mata. Mereka memilih lelaki yang mereka rasakan ada sifat kelelakian yang kuat. Dan sekarang anda bertuah kerana dengan kuasa pheromones dari Pheroking, anda boleh membuat mana-mana wanita merasakan perasaan tertarik yang amat sangat terhadap anda.

Pheroking mengandungi pheromone manusia tulen jenis 5-Alpha-Androst-16-En-3-One, yang akan membuat mana-mana wanita yang berada dekat dengan anda merasa tertarik kepada anda. Wanita akan memuji bau anda yang begitu menarik dan sedap, sebenarnya mereka tertarik pada pheromones yang terkandung dalam Pheroking.

Pheroking bukan pheromone yang berasal dari haiwan, jadi anda boleh menggunakannya tanpa was-was. Kajian mengenai pheromones telah membuktikan yang ia boleh menaikkan sifat romantik wanita dan membuatkan mereka inginkan lebih perhatian dari lelaki. Kami menjamin 100% penggunaan Pheroking akan menyemarakkan lagi kasih-sayang pasangan anda!
Pheroking pasti akan mengubah hidup anda dan di-jamin. Jika anda tidak puashati, pulangkan kepada kami dan kami akan pulangkan pelaburan anda 100%. Sila baca jaminan kami.

 

Bagaimana cara menggunakan PheroKing ini?

Menggunakannya memang cepat dan mudah. Prosesnya hanya 17 saat . Tiada teknik, atau skil yang hebat diperlukan. Sesiapa sahaja mampu lakukannya.

Untuk menggunakannya, pulas dan buka penutupnya. Tekan pemicit getah dan titiskan pada kolar baju, pergelangan tangan atau leher dan pada belakang cuping telinga. Bergantung kepada biokimia kulit anda, inilah faktor paling kritikal kerana anda sendiri yang menentukan dos manakah yang bersesuaian dengan anda.

Kebiasaannya kita gunakan 2-3 titis sehari dalam masa 8 jam. Ada yang menggunakannya waktu pagi, ada yang mengunakannya pada malam hari. Ia boleh bertahan selama 6-8 jam bergantung pada faktor suhu dan tiupan angin. Gunakan pada suhu badan iaitu 37 darjah celcius. Dan gunakan di kawasan yang tiupan angin sederhana. Ia juga amat berkesan dalam jarak 3 kaki.

Cara anda menggunakannya memainkan peranan penting. ia adalah pekat. Menggunakan dengan LEBIH BANYAK, AKAN meningkatkan kesan-kesannya. Tentukan dengan menggunakannya secara berjimat-cermat, anda tidak akan hehabisannya dengan cepat. Gunalah yang sebaikmungkin, anda mendapat manfaat dengan mendapat kesan yang lebih baik, pada kos yang lebih jimat.

 

Testimoni Pheroking

"Tak rugi I beli 2 botol Pheroking dari YOU!.. I kasi sebotol kat member.. sampai sekarang jadi best friends.. thanks for your promp service! Mana you tau pasal pheromone ni???"
Kamal-Purajaya

"Dalam masa 3 minggu I pakai.. ada sorang awek yang boleh tahan cun goda I.. Perghhh pengalaman best .. ramai NAK beli selain I ?? You dah try Pheroking"
Joe-Klang

"Mula-mula I nak try tapi risau .. ye la.. ye ke tidak ke.. so mula-mula I study pheromone.. ape benda la pheromone ni.. pergi internet cari... lepastu baru I confident nak try, sebab ada kat Malaysia.. murah pulak tu...
Suhaimi-Cyberjaya

"Saya mula-mula takut nak order Pheroking dari internet.. yelah takut .. Tapi service you best.. I order 1 hari dah sampai.. syok laaaaa ... Isteri I lembut semacam je ngan I..
Harun-Banting

"Segarlah bau Pheroking.. I pakai ada confident dan best.. ada efeklaaa...
Mahathir - Kota Kinabalu

"Ehh botol dia sempoilaa.. senang masuk poket.. LAWA LA BOTOL boleh buat koleksi ..bila nak guna, Pheroking ada dalam poket? SEKARANG I DAH ADA 2 Pherox"
Ali-Batu-Cave

"Bau Pheroking memang best gile.. sampai ISTERI  saya kata dia rindu .. bukan kat saya tapi kat bau saya.. Hehehe thanks BRO!"
Faizal-Subang Jaya

"Hey kuatla bau Pheroking nya... satu bilik bau!! Kenapa ye.. Satu lagi saya perasan dari pagi pakai Pheroking, sampai malam pun ada bau lagi
Hashim-Pera

pheroking testimoni

pheroking testimoni

Isipadu setiap botol Pheroking adalah 10ml.


No Akaun Untuk Pembelian

153010738482
NAMA AKAUN : SYED SYAMSUL
 

7049682871
NAMA AKAUN : SYED SYAMSUL
 

14032020256749
NAMA AKAUN : SYED SYAMSUL
 

CALL/SMS/WHATSAPP =
019-3881009
 

 

Testimoni Pheroking

"Tak rugi I beli 2 botol Pheroking dari YOU!.. I kasi sebotol kat member.. sampai sekarang jadi best friends.. thanks for your promp service! Mana you tau pasal pheromone ni???"
Kamal-Purajaya

"Dalam masa 3 minggu I pakai.. ada sorang awek yang boleh tahan cun goda I.. Perghhh pengalaman best .. ramai NAK beli selain I ?? You dah try Pheroking"
Joe-Klang

"Mula-mula I nak try tapi risau .. ye la.. ye ke tidak ke.. so mula-mula I study pheromone.. ape benda la pheromone ni.. pergi internet cari... lepastu baru I confident nak try, sebab ada kat Malaysia.. murah pulak tu...
Suhaimi-Cyberjaya

"Saya mula-mula takut nak order Pheroking dari internet.. yelah takut .. Tapi service you best.. I order 1 hari dah sampai.. syok laaaaa ... Isteri I lembut semacam je ngan I..
Harun-Banting

"Segarlah bau Pheroking.. I pakai ada confident dan best.. ada efeklaaa...
Mahathir - Kota Kinabalu

"Ehh botol dia sempoilaa.. senang masuk poket.. LAWA LA BOTOL boleh buat koleksi ..bila nak guna, Pheroking ada dalam poket? SEKARANG I DAH ADA 2 Pherox"
Ali-Batu-Cave

"Bau Pheroking memang best gile.. sampai ISTERI  saya kata dia rindu .. bukan kat saya tapi kat bau saya.. Hehehe thanks BRO!"
Faizal-Subang Jaya

"Hey kuatla bau Pheroking nya... satu bilik bau!! Kenapa ye.. Satu lagi saya perasan dari pagi pakai Pheroking, sampai malam pun ada bau lagi
Hashim-Pera

pheroking testimoni

pheroking testimoni

Arif on 05-01-2017 02:06 PM
Salam Bro, Pheroking dh dpt Trima Kasih
matlali on 05-01-2017 02:07 PM
pheroking telah terima. tk
cepat pantas dan laju..

best lah bau ia..
Din Martopo on 05-01-2017 02:07 PM
Thank You Sir. I proud for the service..

pheroking best .
good servis
Faris on 05-01-2017 02:07 PM
Memang kuat bau pheroking ni ya..
Zam on 06-16-2017 10:05 PM
Terbaik bau bos
Sesuai pheroking untuk buat raya

Write a review
BadExcellent
Facebook comment
Timber by EMSIEN 3 Ltd BG