Contoh Bungkusan

Kos penghantaran adalah pada kadar rata bagi dua kawasan iaitu,keseluruh Semenanjung Malaysia , manakala ke Sabah & Sarawak.adalah FREE Kami menawarkan kos penghantaran yang jimat dengan mengenakan kadar rata bagi setiap kawasan, bukan saja pada kawasan,tetapi juga KUANTITI belian anda diportal kami. Dengan membuat pembelian mana-mana produk, pada kadar kuantiti yang berbeza, anda hanya dikenakan kos penghantaran sekali saja untuk pesanan tersebut.

Bungkusan Yang Kami Pos

Pesanan anda akan diproses dalam masa 24 jam selepas pembayaran anda disahkan. Anda akan menerima sms dari kami dalam masa 24 jam, biasanya antara pukul 8 pagi hingga 6 petang.Jika selepas 24 jam anda masih tidak menerima sms dari kami, sila cll di 019-3881009
Setelah pesanan anda dipos. Anda akan menerima sms dari sistem kami yang mengandungi tracking number pos laju. Anda boleh menyemaknya di www.poslaju.com.my atau hubungi 1300-300-300 atau tekan bahagian Cara Pembayaran (tracking no.)Kami hanya menggunakan perkhidmatan pos laju (www.poslaju.com.my)untuk penghantaran pesanan anda. Bagi semenanjung Malaysia, setiap pesanan akan sampai ke tangan anda dalam 1-2 hari. Manakala bagi Sabah dan Sarawak antara 1-3 hari.

Kami adalah jujur dan akan pasti anda dapat, apa yang anda bayar.

Sila Save No Kami- Untuk Terus Whatsapp Kami +6019-3881009

Pesanan dan Penghantaran.

Pesanan anda akan diproses dalam masa 24 jam selepas pembayaran anda disahkan. Anda akan menerima  pengesahan pembelian dari kami dalam masa 24 jam (hari bekerja sahaja) Jika selepas 24 jam anda masih tidak menerima maklumat daripada kami, sila hubungi kami di talian 019-3881009 sms/whatsapp

Kami hanya menggunakan perkhidmatan pos laju (www.poslaju.com.my) untuk penghantaran pesanan anda. Bagi semenanjung Malaysia, setiap pesanan akan sampai ke tangan anda dalam 1-2 hari. Manakala bagi Sabah dan Sarawak antara 2-3 hari.

Selepas kami pos pesanan anda, kami akan memberi tracking no untuk memaklumkan anda. Jika anda masih tidak menerima pesanan anda dalam masa 5 hari bekerja selepas menerima pengesahan penghantaran, sila hubungi kami. Kami akan periksa jika terdapat masalah dengan penghantaran anda.

Kami galakkan anda memberi alamat pejabat anda jika tiada sesiapa dirumah pada hari bekerja. Ini untuk memastikan barang selamat sampai ke tangan anda. Jika tiada sesiapa dirumah, maka pos laju akan tinggalkan kad kutipan dirumah anda. Anda perlu menuntut bungkusan anda dipusat serahan pos laju yang ditetapkan..

Jaminan pulangan wang?

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan pesanan produk, kami akan pastikan pulangan pelaburan anda adalah berbaloi. Kami memberi jaminan pemulangan wang anda 100% (tolak kos penghantaran). Kami memberi jaminan 30-90 hari pulangan wang anda. Oleh itu, anda akan berasa selamat dan kami juga dapat memastikan yang terbaik untuk anda.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan dan maklumbalas
Sila hubungi kami, dan kami akan terangkan secara terperinci.

Mengapa perlu bayar lebih, belilah dari kami yang membekalkan produk terus dari kilang tanpa orang tengah. Semua produk yang ditawarkan telah diuji sendiri oleh kami sebelum ianya dipasarkan bagi memastikan ianya berkesan, berkualiti dan dalam keadaan yang terbaik.

Kos penghantaran adalah PERCUMA ke seluruh Malaysia.Tiada kos tersembunyi.
Setiap pesanan akan diuruskan dalam 24 jam.

Jaminan kami, produk akan tiba dalam 2 hari bekerja sahaja! Dijamin sulit & peribadi!
Tiada seorang pun yang akan tahu!

Pos Laju

Tempahan diterima 24 jam/7 hari seminggu. Bagaimanapun tiada pengeposan pada hari Sabtu, Ahad dan Cuti Umum.

Tempahan yang diterima sebelum jam 4.00pm akan diproses pada hari yang sama. Tempahan yang diterima selepas waktu tersebut akan diproses pada hari bekerja berikutnya. Kami akan maklumkan kepada anda, jika pengeposan tidak dapat dilakukan atas sebab tertentu menyebabkan pengeposan tidak dapat dilakukan.

Semua tempahan pelanggan akan dibungkus dengan penuh teliti dan rahsia. Kami akan memastikan setiap produk yang dihantar kepada anda penuh dengan KERAHSIAAN. Tiada siapa pun tahu apa yang anda beli termasuklah posmen yang membuat penghantaran.
Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima produk adalah seperti berikut :-

1-2 hari bekerja – Semenanjung Malaysia
2-3 hari bekerja – Sabah / Sarawak.
3-5 hari bekerja – Brunei / Singapore / Thailand / Indonesia

Pastikan ada seseorang untuk menerima parcel sewaktu pihak Poslaju melakukan penghantaran kerana tandatangan penerima adalah diperlukan. Pihak Poslaju akan meninggalkan Notis (Sorry Note), jika tiada penerima ketika penyerahan dilakukan. Anda boleh membuat pungutan sendiri di alamat Pejabat Pos / Poslaju yang tertera pada notis tersebut.

Kami galakkan anda memberi alamat pejabat / tempat kerja jika tiada sesiapa dirumah pada hari bekerja. Ini untuk memastikan barang selamat sampai ke tangan anda. Jangan risau, tiada siapapun tahu apa yang anda beli.

Sebarang masalah tentang penghantaran dan penerimaan produk PerfumeHot.com, sila hubungi kami di talian
019-3881009 @ sms/whatsapp sekiranya panggilan tidak berjawab.